VEZI PRETURI APARAT DENTAR

Profita acum de oferta noastra pentru aparat dentar metalic!

60% REDUCERE

  • Costuri mici, calitate garantată;
  • Potrivit pentru orice pacient;
  • Rezultate rapide, rezistenta ridicata;
  • Un tratament eficient pentru cazurile dificile.

Aparat dentar metalic: 2500 lei 990 lei

Aparat Dentar Preturi Bucuresti

De ce sa alegicabinetele Dent Plus

Pacienții au siguranța unui diagnostic corect, bazat pe experiența unei echipe medicale de elită (estetică dentară endodonție, protetică, parodontologie etc). La Dent Plus colaborăm cu cei mai buni producători de aparate dentare din lume, folosim cele mai moderne tehnologii si materiale.

RATE FARA DOBANDA

Plata prin cardul de credit de la Banca Trabsilvania, 6 rate fara dobanda.

Suntem disponibili

Suntem gata să verificăm în cabinetele noastre orice problemă a dinților, în orice moment al zilei, chiar și în weekend și de sărbători.

Pacienti multumiti

Nu este doar o vorba. Parerile pacientilor vorbesc pentru noi.

Ce este un aparat dentar

Ce este un aparat dentar?

Un aparat dentar este un dispozitiv pe care il folosesc ortodontii pentru a-ți îndrepta și mișca dinții cu scopul de a îmbunătăți modul în care funcționează sau arată. În plus, aparatele dentare vă permit să vă asigurați sănătatea orală pe termen lung. Uneori, pot face mestecatul alimentelor mai confortabil.

Folosind aparate dentare, medicii ortodonți pun presiune pe dinții tăi și îi mișcă încet în direcția corectă. Oasele din maxilar se vor schimba pe măsură ce presiunea intră în vigoare, ceea ce va lăsa dinții și rădăcinile să se miște.

Ortodonția sau ortopedia dento-facială reprezintă acea specialitate a medicinei dentare prin care sunt tratate anomaliile dento-maxilare (lipsa de aliniere a dinților, rotațiile dentare, incongruență – nepotrivirea celor două arcade dentare, malocluzia dentară – mușcătura incorectă). O consultație la medicul specialist ortodont vă poate confirma necesitatea unui tratament ortodontic. Diagnosticul este stabilit în urma examenului clinic, cu ajutorul analizei istoricului dentar, a radiografiilor, fotografiilor și a modelelor de studiu, ulterior stabilindu-se planul de tratament individual.

Cum functioneaza unaparat dentar?

Un aparat dentar funcționează prin aplicarea unei forțe ușoare asupra dinților, având ca efect îndreptarea, alinierea și apropierea/depărtarea acestora. În acest fel se pot trata o serie de probleme, inclusiv:

  • Dinți strâmbi sau înghesuiți
  • Dinți prea distanțați
  • Dinți răsuciți
  • Dinți proeminenti
  • Malocluzii grave (dinții superiori și inferiori nu mușcă corect împreună)

Pe lângă îmbunătățirea aspectului dinților, există o serie de alte beneficii ale tratamentului ortodontic. Poate îmbunătăți capacitatea de a mânca și de a vorbi, dar poate încuraja și o mai bună igienă orală, deoarece dinții devin mai ușor de curățat în poziția lor mai dreaptă.

În cazul copiilor, un aparat dentar poate corecta în perioada de creștere problemele de dezvoltare ale oaselor maxilare, ale arcadelor dentare, neconcordanțele între mărimea dinților și arcadele dentare. Aparatul poate să ghideze erupția dinților permanenți cât mai aproape de poziția lor corectă, în așa fel încât în momentul în care toți dinții permanenți au erupt să nu mai fie cazul de alte corecții sau necesitatea corecțiilor să fie minimă.

Cum functioneaza un aparat dentar
Tipuri de aparate dentare

Tipuri de aparate dentare

Aparat dentar mobil – este varianta ideala pentru copii (in general pana in 12 ani), corectand problemele de dezvoltare a maxilarului si arcadelor dentare. El poate fi scos oricand.
Aparat dentar fix – este aparatul recomandat pentru copii cu varste mari si adulti, persoane ai caror dinti sunt in mare parte definitivi si este folosit pentru corectarea problemelor de aliniere.

Aparatele dentare fixe sunt de mai multe tipuri:

  • Aparate dentare metalice – cele mai comune aparate, cel mai bun raport calitate-preţ. 
  • Aparate dentare safir (transparente) – sunt realizate dintr-un cristal matur de safir, un mineral foarte dur, care este aproape invizibil. 
  • Aparate dentare tip Gutieră – sunt invizibile şi pot îndrepta dinţii într-un mod destul de eficient, însă nu conţin bracketuri sau sârme. 
  • Aparate dentare Ceramice – sunt realizate din ceramică de culoare albă, semi-transparentă, care se îmbină bine cu dinţii, fiind şi foarte rezistente la pete.
  • Aparate dentare linguale – reprezintă cea mai estetică variantă pentru un aparat dentar, deoarece se aplică pe suprafaţa internă a dinţilor și, astfel, sunt complet invizibile. 

De ce să-ți pui aparat dentar la DentPlus?

O echipă profesionistă și experimentată
Echipa noastră este dedicată să ofere cel mai înalt standard posibil în ortodonție. Cu pregătirea, experiența și abilitățile noastre, vă putem oferi cele mai eficiente și moderne dispozitive și tehnici de îndreptare.

Alegi ce tip de aparat îți dorești
Avem o gamă largă de opțiuni moderne de îndreptare a dinților disponibile pacienților noștri din București și ne mândrim că oferim cele mai moderne și avansate proceduri la clinicile noastre dentare.

O echipă căreia îi pasă
Ne-am făcut timp și am depus efort pentru a cultiva un mediu profesionist, prietenos și grijuliu. Ne pasă de toți pacienții noștri și întreaga echipă este dornică să se asigure că fiecare client simte că este în mâinile cele mai capabile.

De ce sa-ti pui aparat dentar la DentPlus?

Intrebari Frecvente

Mai jos sunt cateva din multe intrebari pe care pacientii ni le pun atunci cand doresc sa afle mai multe despre aparate dentare

Cat trebuie sa port aparatul dentar?

Timpul necesar pentru purtatul aparatului dentar variază de la persoană la persoană. Depinde de:

  • Cât de gravă este problema
  • Spațiul din interiorul gurii tale
  • Distanța pe care trebuie să o parcurgă dinții tăi
  • Sănătatea dinților, a gingiilor și a oaselor de susținere
  • Cât de bine urmezi instrucțiunile medicului

În medie, odată ce aparatul dentar se pune, el rămâne de obicei la locul lui timp de 6 luni până la 2 ani. După ce se desprinde aparatul dentar, majoritatea pacienților trebuie să poarte un dispozitiv de reținere.

Aparatul dentar doare?

Poți simți un ușor disconfort în primele zile de purtare a oricărui tip de aparat dentar și în zilele imediat următoare după vizita regulată la medicul ortodont, dar acesta dispare în decurs de 2-3 zile.

In ultimii ani purtarea aparatului dentar nu mai este la fel de traumatizanta cum era in trecut. Ca regula, aparatul dentar poate crea o anumita sensibilitate dentara cateva zile, dar nu este dureros. Aceasta iritare poate fi redusa cu analgezice. Aparatele dentare pe care le folosim astazi sunt mai mici, mai confortabile si utilizeaza o tehnologie ce reduce disconfortul.

Ce nu am voie să mănânc când port aparat dentar?

Aparatele dentare sunt delicate. Ruperea unei părți a aparatului poate duce la mișcarea dinților în direcția greșită și la un tratament mai lung. Evitați orice este tare, lipicios sau greu de mestecat, inclusiv:

  • Gheaţă
  • Nuci
  • Floricele de porumb
  • Bomboane tari
  • Gumă de mestecat
  • Caramele
  • Acadele
  • Alimente tari sau greu de mușcat, cum ar fi mere sau covrigi
  • Morcovi

Există o vârstă potrivită pentru a purta aparat dentar?

Dacă ești sau nu un candidat potrivit pentru aparat dentar nu depinde de vârstă, ci de starea de sănătate a danturii, starea generală de sănătate și tipul problemei pe care dorești să o rezolvi.

Procesul mecanic folosit pentru a muta dinții cu ajutorul aparatului dentar este același la orice vârstă. Aceasta înseamnă că aparatul dentar poate ajuta atât copiii, cât și adulții. Principala diferență este că unele corecții pentru adulți pot necesita mai mult decât un aparat dentar. De asemenea, tratamentele ar putea dura mai mult deoarece oasele adulte nu mai cresc.

Majoritatea copiilor încep tratamentul activ între 9 și 14 ani. Ortodonții recomandă să corectați problemele dentare în timp ce copilul dumneavoastră este încă în creștere.

Trebuie să fac ceva înainte de a-mi pune aparat dentar?

Dinții tăi trebuie curățați corespunzător înainte de a-ți pune aparatul dentar, astfel încât acesta să se atașeze corect de dinți. Ca atare, inainte de aplicarea aparatului va fi nevoie sa efectuam mai multe proceduri care asigura succesul masurii: detartraj, periaj profesional, air flow si fluorizare. Și, desigur, nu uitați să folosiți ața și să vă periați înainte de programare. 

Cum îmi îngrijesc dinții după aplicarea aparatului dentar?

După aplicarea aparatului va trebui să te speli pe dinți de cel puțin trei ori pe zi sau după fiecare masă, pentru a mentine dinții și gingiile curate și sănătoase.

Spalatul pe dinti in mod regulat va impiedica depunerea reziduurilor alimentare pe partile aparatului dentar. De asemenea, trebuie sa folosesti zilnic dusul bucal pentru a curata spatiile dintre bracket-uri, unde periuta de dinti nu poate patrunde. Medicul stomatolog te va invata care sunt procedurile corecte.

Rezultatele Noastre

Cateva din cazurile pacientilor care au apelat la proteze dentare elastice

Pacient iaparat dentarPacient aparat dentar
Pacient aparat dentarPacient aparat dentar
Pacient aparat dentarRezultat final dupa purtare aparate dentare
Pacient aparat dentarPacient aparat dentar

Parerile Pacientilor

Aceștia sunt doar câțiva dintre pacienții clinicilor DentPLUS. Le mulțumim pentru încrederea acordată medicilor și clinicilor noastre.

Vrei aparat dentar? Fa o programare acum!

Completeaza formularul pentru detalii!

1 + 9 =

© 2022 Toate drepturile rezervate Dent Plus